2012, big year.




Assalamualaikum! Hi fellassss! How are you? Jyeah I'm not fine. Migrain selalu datang -,- Sakit teruk pulak tu. Grrr. So nak cerita pasal exam. I am one of SPM candidate 2012 and I only have 9 months to study and cover all then form4 + form5 chapter of every subject. Ya Allah, tak lama tu. Kejap je :( 2 minggu lagi dah nak exam.  Baru start sikit sikit sebab still busy dgn kerja-kerja kelas tu. Then koko semua dah start. Nasib baik ada tusyen. Then cikgu pun nak buat extra class for cover subject form4. Yeahh sayang cikgu! Haha K dalam banyak banyak tempat aku pernah tusyen, cikgu ni paling best habaq hang! Dgn dia belajar belajar. Sampai part gelak, hambik kau tak stop gelak :'D Haha. Back to story, now aku selalu kena migrain. Entah tak tahu kenapa. Sometimes, sakit gile sampai kepala pun tak boleh angkat. Paling teruk kena dalam kelas haritu. Eiyfa je nampak betapa sakitnye aku masa tu :/ Nak beli panadol teacher tk bg pulak. Hmm, minum air berbotol-botol jelaa. Then tidur. Muehehehe (Y) Teacher okay je, aku pun tido ah. Tapi tk boleh sbb nk belajar jugak. Tahan je sakit masa tu :| SPM 2012, I don't want to be how am I when I was form 3. That time I was like 'heyy, pmr is not a big things' Fuck, the result show how big or not the things. REGRET! I AM FREAKIN BADLY REGRET WITH MY ATTITUDE THAT TIME! Sumpah menyesal gila :'( Sekarang aku nak concentrade with my study. Atleast SPM aku better. InsyaAllah, Amin! :)

Nak cerita pasal perasaan lagi boleh? In the same time, I am freakin sad. I hate the answer 'he' said. Bile aku dgr je tadi, aku nak nangis sebab harapan aku makan diri aku balik. Aku dah try control benda tu. Watlek watpeace :> Tapi tak boleh. Dalam diam ada ubi, aku tahan perasaan aku. Yes 'he' is not mine, but what do you feel if you like and love somebody? Korang pun fahamkan apa maksud ayat aku ni. Myself is like when I like someone, I will feel that I put a high hope even I control it. And I'm jealousy when I saw my friends with their lovers. Sometimes, I feel that I can't get any happiness. Why other's can, but I? Damnn :( Kejam sangat ke aku sampai aku tak boleh nak rasa how to be loved? Kejam sangat ke? Since tadi aku tahan nangis. Sedih woi bile dgr org yg kite suke directly ckp dia dh ada somebody else. Aku na je nangis tapi fikir balik, for what? I am not his girlfriends. Only his friends. Entahlahh. Macam aku cakap dekat eiyfa, Aku dah malas nak suka sesiapa pun. Sebab bila aku suka someone, aku akan hidup dgn angan perasaan and harapan aku saje. 

End.