# 1.

Assalamualaikum and happy holiday peeps :) Eh perasan tak post tittle kite dah lain? K byee! Hahaha :) Bebudak PMR and SPM confirm tengah pening buat homework yg betimbun tu. Its okay, korban sekejap je. *Sembang macam aku bukan budak SPM kann :P Haha, kay cikgu saya sangat baik, homework dia tak bagi sebab last week tu kiteorg punye monthly exam. So no homework but kena siapkan kerja kursus seni. Cakap pasal seni, saya tersangatlah sakit hati. Haritu buat tie and dye, kay fine benda tu dah kering pergi la jemur dekat tembok tu. Elok dah 15 minute, kain tu dah takde :( That time dgn migrain menyerang, lepastu kain yg ada tinggal 2 je. Padahal kena buat 5. Dah buat 4. Last last elok jadi macam ni, yg siap 2, yg hilang 2, yg tak sempat buat sebab kain kena rembat 1. Jelly sangat tengok classmate cukup buat 5 :'( Ya Allah, dalam hati tade sape pun tahu lagi dengan tahan migraine. Lepastu cakap dekat eiyfa then dia kata nanti bagitahu dekat cikgu. Dapat ke tak, dunno ah :/


Hmm, since duduk bangi ni, kerja saya asyik keluar MacD jeee. Atau nama spesifiknya Mc'Donald. Haha pergi sana bukan lepak lepak saje. Study kayy! Haha percaya atau tidak? Meh la singgah XD Study with qie, eiyfa, aiman, albab, haziq and zharif. Gentle masuk weh study kat sana even bising jugak. Just tak masuk bila migraine say ' hello' -,- Lepastu yg diaorg ni kerja snap snip snop. Ambik gambar je. Haha then dah study mesti gerak TTC tengok diaorg busking. Suara mmg gempak la kan >.< Hihi hang out? Dah jarang gila hang out since duduk sini. Entah taktahu kenapa. Malas laa jugak :/ Haha kalau keluar pun pergi Alamanda je. Seriously sangat malas nak naik ktm then gerak mines ke, mid ke, kl ke apa. I does not have any reason for this :B Hihi. Duduk rumah pun badan makin naik. Haha makan tidur makan tidur je -.- *Sila gelak* Hahaha! Hmmm, nak tahu tak babyblog, aku suka dia. Sorry, perasaan aku kerap berubah walaupun aku tahu tade sedikit harapan nak together. Aku pun tak tahu kenapa aku suka dia. Sedangkan aku tahu apa yg perasaan aku akan rasa. Hmm :\

To him that always in my heart and your place will never be replace, brother
Okay, I know kita dah lama tak tegur kan? Maybe you think I am okay with this situation and maybe you does not think about me. Exactly I dont know what you feel about me. But what I feel about you brother is I miss you badly. Izinkan I use adik and abg yahh. Hmm, even sekarang kita dah tak macam dulu, sayang adik kat abg tak pernah berubah setitik pun. Dulu adik keep mintak maaf sebab adik tak nak kita gaduh and keep fight. Tapi lama lama adik pasrah sebab adik tak tahu nak buat apa lagi. Asking apologize? Crying? I'm tired with that. Adik rindu abg yg dulu. Seriously, I miss the old you brother. The old one that always with me! Adik tak nak macam ni dah. Tade sape boleh ganti tempat abg dalam life adik. I dont care you read this or not. But I want you know what I feel. Pleaseeeeeeeeeeee :'/ Adik mintak sekali lagi je peluang, boleh tak kita jadi macam dulu? Adik tak sanggup nak tahan seksa rindu abg. Adik nak macam duluuu! Chatting, hang out together, be like before this, that is what I what, that is what I need. Even mai dah cakap, biarkan je, sorry I can't do that. Adik tak boleh! Adik tak kuat nak face semua ni tahu tak? Hmm, tak tahu dah nak cakap apa. I wish you know what I feel. I wish you can forgive me and I wish too you were here just like before. Sorry for saying this. But reality, this is what I feel brother.

Crying heart,
Qyla.