Im backkk! :D

Assalamualaikum!

Hi kawan kawan. Lamakan tak potpet kat sini? K rinduuuuu :( Haha. Forgive me babyblog. I am busy with my schedule. Biasa laa, homework, tuition, study and never forget, SPM. So monthly exam baru je habis harini. Alhamdulilah, semua exam saya jawab. Tadi tinggal tinggal soalan tu wajib ada. Gentle masa tak cukup :\ Itupun masa exam duk pulun. Asyik langkah langkah soalan je. Hihi tapi seriously hati cakap ada paper yg akan hancussss. Subject apa itu yg saya tak tahu. Huhu, waaaa! If I had a chance, I want to repeat it again. #dreammuch. Hmm, nak cerita pasal masa exam boleh eh? Nak lepas geram :O


Bahasa Melayu : 
Alhamdulilah, boleh jawab sebab rumusan dengan tatabahasa jea. Tapi still ada tinggal kosong       sebab tak cukup masa :D


English :
Hati rasa macam paper english ni hancurr :/ Sebab entahhh. . .  tak nak cakap.

Maths & Science :
Okay la jugak. Boleh jawap tapi fail or tak, i dont know. Banyak tibai je kot. Hihi biasa leww tu >.<


Pendidikan Islam :
Alhamdulilah, boleh jawap dengan masa yang tak cukup :|


Tasawwur Islam :
Alhamdulilah, still boleh jawap jugak. Dengan tidak tenang dan jawapan yg dihafal tak terkeluar masa jawap exam. Pegang pen tengok kiri kanan lepastu conteng meja. Padan muka budak petang --' Haha.


Seni / Perdagangan :
Alhamdulilah, boleh jawap la jugak even seni aku tak lawa and kertas perd aku ala kadar jea. Hihi.

InsyaAllah, tawakal jea semua ni sekarang. Sekali gagal bukan bermaksud selamanya gagal. Usaha tangga kejayaan :) #falsafah lol -,- Haha! K taknak cakap pasal exam. Hmm, haritu nak tahu tak babyblog, saya, eiyfa baiti sarah, kteorg sound budak petang. Hahaha jahat tak kakak senior korang ni? :P Siapa suruh korang buang sampah dalam meja. Belambak pulak tu -.- Lepastu dah makin kurang kejadian tu. Hihi bukan sound adik, nasihat sebab kite share class kan :D Anyway, saya dah pasrah nak admire orang. Tak tahu kenapa. Maybe sebab errr, no need to share kut :) Biarlahh, sekarang ni, SPM yang didahulukan :) So, gtg. Nak sign out dulu sebab mama dah balik. Hihi, takecare baby! Assalamualaikum :*