# 5

Hai. Assalamualaikum. Waktu ini nak bercerita tentang babyboo saya. Haha *ni kalau dia baca confirm kembang 3 inci :P Haha so macam ni story de morry dia. Haritu aku balik taiping kan. So confirm la keluar ts. Gila hang tak keluar, mahu aku bosan tahap cipanzi kat rumah opah. Then aku keluar pukul 5 ptg sbb ajak Mai sekali. Dia habis kerja pukul 5. So sampai sampai tu terus gerak Mcd *Nampak tak yg aku ni mmg hantu Mcd? Haha mukacomel.jpg* Then masa sampai dekat port belakang tu, aku nampak sorang minah ni tau. Tengok baju macam kenal. Aku makin dekat dan dekat.. Dengan muka tak malu aku menjerit " PUTTTT! " See, betapa sayangnya aku dekat minah ni. Haha lepastu dia berlari kat aku. Dah macam mak jumpa anak pulak. Haha then kitaorg lepak la. Sembang macam macam even waktu sangat singkat. Kan sayang? Takpe, ada rezeki kita jumpa chot chet kay. Take care dekat hostel, jaga diri, anything call. Study smart tau? Goodluck for SPM. Me love you so much, bestie ♥

In the same time, aku jumpa Hanis Nazri jugak. Hahaha! Lepak dgn dia masuk air. Bengong! Kay jum usha gambar yg menunjukkan betapa cerianya aku hari ahad tu :)

Ini Puteri Nuraaina Balqis. Ok girlfriends, aku rindu hang tahu? K hang 
memang dah tahu. Haha :p
Ini mamat mana ni? Haha lewls. Lama tak jumpa dia, lama tak bahan
dia. Haha :p

ME LOVE YOU :*