#7

Assalamualaikum! Hi meet back yeah x) Well, here I will make everything clear up. I may not be a perfect friend, but I can be a friend who is always beside you. Let me share something, I never make any statement about you. I never say anything BAD about you buddies. I never act like I mad with you. But then now, who start the games first? Okay, change language. Si tak penat aku berbicara dalam english. Faham pulak kau kan? Polak -,-

Seriously, aku kenal kau baru masuk setahun. Sekejap je kita dah rapat. Macam adik kakak. Aku dah anggap kau macam siblings aku sendiri. Tapi apa yg kau buat sekarang ni langsung tak sedap mata memandang, hati merasa. Aku tanya kau kan apa masalah kita sekarang ni. Aku tanya jugak apa yg kau tak puas hati dgn aku. Aku tanya balik semua yg kau point aku. Kau kata aku pandang serong? Oihh..AKU TANYA KAN?! Tapi kenapa kau tak jawap? Takut? Cuak? Pergi jahanam dgn cuak kau. Sorry, aku dah tak boleh tahan. Aku tahu yg text tu bukan kau yg create. Aku kenal cara kau text. Menipu lah itu kau. Jangan nak pedon sangat. K I'm enough. Aku dah malas nak cakap. Kita 17 weh, bukan 7 years old. Cara fikir tu, cara nak settel problem tu, buatlah cara orang umur 17 tahun. Bukan 7, 6 tahun. Sedar sikit weh, kau dah besar panjang. Bukan kecik duduk bawah ketiak mak lagi. Nak cakap pun rasa menyampah, apatah lagi nak ni kan. Tapi kira okay jugak benda dah settel. Alhamdulilah :')

Weh, kau kawan aku. Kawan baik aku. Gila kalau aku tak sayang kau, gila kalau aku tak kesah pasal kau, gila kalau aku tak hargai kau. Apa yg kau pernah buat dekat aku, aku ingat sampai bila bila weh. Kita keluar lepak apa semua, aku ingat tu. Kau tetap kawan aku weh. Aku sayang kau. Sorry kalau aku buat silap. Mungkin cara aku buat kau rasa macam tu. Sorry again weh. Aku sayang kau kawan xx.
Loveeeee,
Qyla.