#10


" Behind that smile, there is a lots of thing that I hide :) "
Hi, Assalamualaikum :*
Moga kalian yg membaca sentiasa sihat. Amin. Anyway, gambar sebagai pembuka bicara. Hihi tataplah muka ku yg tak berapa comel tu. Haha. Actually harini nak story random je.  Random lah. Apa tu random? Awak google translate ada tu! Cepat bukak! Haha xD Okay right now, I just left 8 subject, 16 papers for trial. Alhamdulilah, even its hard, but I still can anwser it with my all creating answer.  Haha, well itsnormal right? :D Now just got 1 more subject on 21 sept and it is Art paper. Okay, inshaAllah I will do my best :* So back to topic, actually I don't know what to update. But since I'm creating this post,  I just typing whatever I want. Haha sounds ugly, but yeah who's cares? Lols.

Hmm, in the same time, I'm confuse. Did I should contact back with him? I mean He that stand for Ex. The story was begin like this...*change language again, haha.* Kitaorg memang contact since clash last year. Itu pun start my birthday last year. I sent a text by saying blablabla cause its one of my wish. Suddenly, he replied it. Omg shocked! Haha and kitaorg contact sampai sekarang. Just tak kerap. Adalah kadang kadang tu text all the day. Lepastu timbul. Then tenggelam. Ek eleh, normal laa tu. Haha. Then bila dah selalu text tu surelah ada perasaan balikkan? Tapi tak semua orang macam ni maybe. Sekeras-keras hati aku, hati aku akan lembut bila dgn orang yg aku sayang/rapat. Seriouslyy :| So till now, kitaorg memang till contact and stuff. Selalu whatsapp dengan dia, texting tu bila internet dia habis. Haha he always made me like he giving me a hopes. But reality, he's not. Sometimes, I don't know for what we contacted back. Maybe to keep in touch. But I felt jealoust easily when I saw his new whatsapp picture. It is love shape but 2 people hands. And I know half is his hand, and half is a girl hand. How come I can jealousy with that small thing? But this prove that I'm still love his as before. No one could changed that fact. See betapa sayangnya aku dengan budak ni -_- Haha. Aku sayang kau lagi biyy. Tak ubah macam dulu :')

But I told myself to not repeat again the same thing, same mistakes, same hurt. Enough for what I had been through. Wake up, make a new environment :') Chewahh dah macam sekolah baru la pulak. Haha. Cerita pasal sekolah pulak laa............................................................ *dotdotdotpanjang, ada makna leww tu* Haha sekolah okaylah, 50 50 kan? Chewahh. Entah tak pandai nak gambarkan macam mana suasana dia. Yg penting I'm happy with my buddy! For sure, Qie Umai Aisyah Diba Haziq Aiman Zharif Albab dan lain lain. Krikk krikk. Hari hari bising dgn diaorg. Lepastu pergi kelas Harmoni kacau Aisyah Umai Diba. Haha favourite part lew tu. Lol :p Hmm trial? Gua hanya mampu showoff muka sedih + bengang + frust + menyesal + tak terkata.  Bayang-bayanglah sendiri. Haha *troll face* Haishh, taktahu nak describe apa yg dirasai oleh hati ini. Kesian kan? *simpati* Dush tipu je! Hahaha :p Hmmm, bak kata orang, dah terlambat nak menyesal. Haha tapi aku tak kisah. Sbb I'll try my best. Hi, no matter what happen, Allah is always with me. Make an  effort and inshaAllah, I can do. Just nak usaha sikit and banyak mohon dekat Allah. Berdoa and the most important thing, solat jangan tinggal, hormat parents family and teachers, Ikut perintah Allah and tinggalkan larangannya, inshaAllah berkat segala ilmu yg kita dapat tu :') Eh eh, dah macam penceramah pulak. Haha tak apa, tak salah kan share ilmu! Orang cakap tak baik kedekut ilmu. Hikkhikk. Kay maaf ampun dipinta. Hikhik. Biasalaaa, baru habis trial katakan. Tengah tunggu keputusan tersayang *troll face*

Last but not least, hahaha. I'm gratefull with alls that I've right now. Alhamdulilah, thankyou Ya Allah! Alhamdulilah, Alhamdulilah. Actually, I wanna changes to Iphonessssss :D And I told mama. Mama said can, but after spm. Its okay, I'll wait mummy. Hehehe thankyou again. Loveyou ! And I already thingking about my future. UPU tak boleh isi lagi ye. Belum time I mean :P Matriks boleh lew, tapi I cant apply, no addmaths. Hahaha lagipun memang taknak. So korang nak ambik bidang apa nanti? I got some's and the first cos I would choose on applying UPU is Architecture *krikk krikk* Haha lawakkan? Tapi disebabkan minat okay. Memang cita cita aku nak jadi Arkitek since primary school. InshaAllah, kalau ada rezeki on this, memang tak tolak kut. Mama ckp kalau dah minat, benda tu jadi senang. Tapi need effort! :) Second is Graphic design. Dulu mmg hantu designing. Haha dulu laa en :p Skrg kureng..Third maybe Bussines kut. Tak kisah managemant ke, admin ke, anything. And act aku nak buat Logistic if ada rezeki. I mean shipping macam daddy buat sekarang. Best woiiiiii :P Aku tak tahu logistik ni under apa. Bedal je ~ haha xD Fourth nak buat yg X-ray X-ray tu.  Sure la kat hospital. Tapi jujur ckp, aku memang penakut hospital. Taktahu
kenapa. Sbb tu takat X-ray je aku berani. Bila nursing, sorry, cancel. Haha and ada some mores. Tapi kalau list lusa pun tak habis. Hikhikkk. Tapi kalau ikut hati, memang nak sangat Architecture. Minat memang ke arah itu :) Then yg lain lain mengikut dari belakang. Hewheww. Okaylah readers, undur diri dulu. Mengantuk pulak. Selamat malam Eh dah pagi, Mornings! xx .

Smiles,
Me