#11


Hi assalamualaikum fellas. Hari ni update lagi. Hahaha..okay saje nak hilangkan bosan while waiting for study time. Yeahh, tak sampai sebulan je lagi. Taknak membazir masa :) So result trial agak....*sadface* Nanti dah dapat full result baru bagitahu okay? Sedih tahu. Sedih sedih dan Ehh, tengok tu lagi  I won't give up ♥ Favourite ai tau. Hikhik, feeling je bila dengar. Dah la suara Jason Mraz tu aww, sangat menggoda. Haha. Anyway, I'm waiting for something actually. And yeah, I'm addicted to high heels. Percaya tak? percayalah aku yg pendek ni. Haha, seriously. Now kalau shopping mesti nak shopping kasut. Hehe duit mama laa jadi mangsa. Aummm nanti nak beli lagi dekat Nose. Kasut dia lawa lawa ai makcun gilaa :O Hikhikk. Okay, nak logout dah. Study time. Take care readers. May Allah bless all of you. Amin. Semoga kita berjumpa lagi, goodbye xx

To 1997's, goodluck for your pmr adik adik. Usaha, banyak buat latihan. InshaAllah, korang boleh berjaya :-) To 1995's, this our time. This is the time for us to prove to them that we also can make better. Make effort and pray, inshaAllah he will help us. "Ya Allah ya tuhanku, kau berilah kami kejayaan yg cemerlang. Kau bantulah kami untuk buktikan bahawa kamu juga boleh dapat keputusan yg baik. Berilah kami peluang utk membuat ibubapa kami tersenyum bangga. Amin amin ya rabballalamin." :-)