#13

Hoho, Assalamualaikum! Long time I didn't update my blog. As usual, lazyness keep accompany me. Haha okay jokes. So just wanna said Hi! And tell about my day-by-day sitting for Spm and about my short vacation. Maybe? Haha lewls, well. Stress too much is also not good right. Haha okay start with my exams first..

First day of Spm, speechless. Tak sangka okay dah exam for Spm. Kejap masa berlalu, tak lama lagi dapat ambik lesen kereta. Hahaha eh itu yang dikisahkannya, lol. Okay laa bolehlaaa cukup cukup je. Erti kata lain, menangis dalam hati. Sejarah honestly susah susah susah tahap asdfghjkl arghh. Memang keluar bilik *tak mampu duduk dewan* memang nak menangis gila. Malu nak nangis, mampu dalam hati je. Hahaha masa tu memang aku cakap, Math senang sikit dari sejarah. Haha pergi kantin jumpa cikgu hasmah muka dah merah, sedih gila :( Wuwuwuwu saya rindu Pn Hasmah, Pn Haniza, Cikgu Zalia, Pn Faridah, others teacher and surely PN K! Rindu gila okay nak kena marah, main main kacau Pn K u__u Tolong, nak sekolah balik. Ahakkss then subject subject lain okay lah. InsyaAllah, doakan yang terbaik :)

So vacation. Short vacation tik tok tuk. Haha time tu pergi Cameron sebab mama ada region dinner. Wuwuu yang best sebab ada ira and ika. Awwww! Dapat lepas rindu. Dapat chit chot. Dapat lepak lepak seperti zaman dahulu kala dikala bulan mengambang eh eh, hahaha. Best tauu sebab dapat jumpa kakak kakak kita tu. Dah lama tak jumpa. Then jumpa mak ani, cik man, dekna haritu. Rindu dapat dilepaskan. Hikhiksss. Anyway masa dekat cameron, I had to-be-with him again. Tapi tak lama and now we like tergantung. Haha he gone and for god sake, I don't know where are him. Its okay, just go dude. I would be better than you're here with me, Maybe :)

Ini combine post tau. Macam macam cerita kita tulis. Haha so haritu jugak wahidaa datang KL. So I planned to met her with my lovely lil bro, adik arief. So alhamdulilah, I met both of them. Dapat jumpa jugak setelah sekian lama tak jumpa. Haha so planned nak jumpa dekat Midvalley since 1 hala from me and adik arief. I'm from UKM and his from Nilai. Masa sampai tgh beratur nak beli tiket, train tengah tunggu. Ingatkan sempat nak naik. Sekali dah jalan, elok je dia jalan. Brahhhhh, sakit hati ~ Haha dah lah kena tunggu setengah jam lepastu. Menci menci -.- Haha sebab kesian kat adik arief, takut dia nak kena tunggu lama pulak. So bila sampai, meet. Mula mula tu macam segan. Dah lama, gelak tak ingat kiteorg kat mana. Haha kuat gila pulak tu :D Then nak tengok wayang, punah harapan. Jalan jalan pergi makan. Masuk Forever 21, Cotton On = 3 kali. Like seriously, abg kerja situ pandang kitaorg pelik gila. Haha masuk Nichii 2 kali. Atlast, jumpa jugak baju. Hahaha adik dah sakit kaki. Kesian kat dia, masa tu aku yg rasa bersalah T.T Huhu then pukul 7 pun balik. Itupun train yang kedua okay. Kedua! Haha anyway I had a great time with them both. Unforgettable moment. Hikhikss. Adik arief, sis sayang awak tau! Jangan lupa sis. Belajar elok elok xx :)







Tengoklahh kami yang comel ni. Hahaha :D

So, I'll stop at here first. Meet you in the next post. Byebye! xx